OK2OLC1

Kush jemi Ne ?

Ne jemi një agjensi marketingu me zyra në Tiranë por që operojmë në të gjithë Shqiperinë edhe më tej.
Jemi të gatshëm dhe plot zell për të ndihmuar çdo biznes në mënyrë që të prezantohet online ashtu siç duhet!

+ k
happy clients
+
finishied projects
+
work hours

Punet Tona

Cfare mendojne klientet per ne?

2560x1440-white-solid-color-background
ok ok

Pse te na zgjidhni ne?

Integriteti

Çdo punë e krijuar nga ne është në perputhje të plotë me të drejtat ligjore digjitale.
Ne nuk perdorim thema ose cms të ndryshme të shkarkuara në mënyre të pa ligjshme

Shpejtësia

Koha është shumë e rëndësishme për biznesin tuaj, ndaj ne realizojmë në kohë rekord çdo kërkesë të klientëve tanë.
Suport 12/7 ditë të javës.

Cmimi

Zotërojmë çmimet më konkuruese në treg për të gjitha shërbimet tona!

Të gjitha në një

Ne ofrojme një shërbim 360 për cdo biznes.

Paketat dhe cmimet

Paketa BAZE
 • Domaini
 • Forma e Kontaktit e Integruar
 • Lokacioni & Harta në Google
 • SEO Standarte
 • Çertifikatë Sigurie SSL
 • Responsive design (Mobile/Tableta)
 • Krijimi & ndërtimi i faqes komplet
 • Mirëmbajte 3 muaj pas përfundimit
Paketa EKONOMIKE
 • Domaini
 • Forma e Kontaktit e Integruar
 • Lokacioni & Harta në Google
 • SEO e Avancuar
 • Çertifikatë Sigurie SSL
 • Responsive design (Mobile/Tableta)
 • Krijimi & ndërtimi i faqes komplet
 • Krijimi i Facebook & Instagram
 • Google Analystics
 • SEO & Marketing Online (15 ditë)
 • Mirëmbajte 6 muaj pas përfundimit
 • Sistem disa gjuhesh
Get started
Paketa PREMIUM
 • Domaini
 • Forma e Kontaktit, Formularë, etj
 • Lokacioni & Harta në Google
 • SEO Premium
 • Çertifikatë Sigurie SSL
 • Responsive design (Mobile/Tableta)
 • Krijimi & ndërtimi i faqes komplet
 • Google Analystics
 • Krijimi i Facebook , Instagram dhe Google Ads
 • Fushata reklamini dhe marketingu
 • stomers
Get started

A je gati te bashkepunosh me ne?