FAQE INTERNETI PER BLERJE ONLINE

BLERJA ONLINE E ARDHMJA E BIZNESIT

DISA ARSYE PSE DUHET TE KENI NJE FAQE INTERNETI PER BLERJE ONLINE

Faqe interneti per blerje online

KURSENI KOHE DHE LEK

Duke pasur nje faqe interneti  ju nuk kufizoheni nga vendi, pra mund ta arrini nje treg me te gjere shitjesh.

Klientet mund tju gjejne shume lehte duke rritur numrin e shitjeve online dhe ne cfare do lloj ore.

Disa nga kompanite me te medhaja ne bote e kane nje faqe interneti per blerje online.

shitje direkte nga webi

Nje nga aspektet me te rendesishme te te pasurit nje faqe interneti per blerje online eshte shitja  direkte tek personat qe jane tashme pjese e faqes suaj. Per te rritur shitjet ne faqen tuaj mund te marketoni  faqen tuaj ne social mediat .

Facebook
92%
Instagram
89%
Linkedin
95%
YouTube
97%
faqe-interneti-per-blerje-online-2

Njohja me e mire e klienteve tuaj

Të kesh nje faqe interneti  ju ndihmon të kuptoni më mirë klientët tuaj. Kjo përfshin demografi të tilla si vendndodhjen e tyre, si dhe mënyrën se si ata gjetën webfaqen tuaj dhe dëgjuan për ju. Ju mund të analizoni sjelljen e tyre në faqen tuaj, si ata ju gjeten dhe rrugën që morën për të blerë nga ju. Nëse ekzistojnë burime të caktuara të trafikut që sjellin klientë të shkëlqyer për biznesin tuaj, mund të zgjidhni të përqendroni përpjekjet atje dhe të vendosni më shumë para në ato kanale pasi e dini që ato janë fitimprurëse.

Klientet egzistues

Jo vetëm që fitoni informacion në lidhje me klientët tuaj ekzistues, por gjithashtu mund të mësoni informacione se ku u ndaluan ata që nuk përfunduan të bëjnë një blerje. Ndoshta është një faqe produktesh që nuk ka mjaft komente për klientët ose foto mjaft të mira, ose ndoshta njerëzit janë duke braktisur karrocat e blerjes për shkak të kostove të larta të transportit. Po aq kritikisht, duhet të përdorni këto njohuri për të bërë përmirësime dhe optimizuar faqen tuaj të internetit për të rritur konvertimet dhe për t’ju ndihmuar të shisni më shumë.

Klientet po kerkojne ne internet​

Arrijini klientët e rinj përmes motorëve të kërkimit.
Një faktor i madh në suksesin e një dyqani fizik rrjedh nga vendndodhja. Nëse nuk keni nje vendodhje te mirë, shikueshmëria e dyqanit zvogëlohet. Pasja e një faqe interneti per shitje online rrit shikueshmerin e dyqanit tuaj. Në vend të adresës tuaj fizike që përcakton vendndodhjen e biznesit tuaj, aftësia juaj për t’u renditur në motorët e kërkimeve përcakton se sa jeni i dukshëm. Konsumatorët e mundshëm që nuk jane drejtuar nëpër dyqanet tuaja ose kanë dëgjuar për dikë nga dikush tjetër, kanë aftësinë t’ju gjejnë në internet. cdo ditë dikush po kërkon diçka të rëndësishme për produktet e dyqaneve tuaja dhe faqja e e-commerce ju jep mundësinë të gjeni dhe t’i shesni produktet tuaja tek ata direkt përmes internetit.

faqe-interneti-per-blerje-online-2

Disa faqe interneti per blerje online te ndertuara nga ne

Porosit sot nje faqe interneti per blerje online

Faqe interneti per blerje online