Rreth nesh

Marketing Plus > Rreth nesh

Agjensia Marketingut ku ka mirëkuptim

Ne jemi një agjensi marketingu me eksperience 5 vjecare me zyra në Tiranë por që operojmë në të gjithë Shqiperinë edhe më tej.

Jemi të gatshëm dhe plot zell për të ndihmuar çdo biznes në mënyrë që të prezantohet online ashtu siç duhet! Ne kto vite kemi bashkepunuar me kliente te ndryshem si restoante agjensi turistike, parukeri..etj

Disa prej kliente tane jane : 
Soel Travel
Digital PHarma
Atlantik3..ej 
Ne butonin me poshte mund te shikoni disa nga punet tona: 

biznes-web
ok

100% e punës së Marketing Plus është e dedikuar për të maksimizuar vlerën e produkteve te biznesit tuaj !

Integrity
OPERATIONAL EXCELLENCE
INNOVATION
CONTINUOUS IMPROVEMENT

Bringing quality and safety to life.

Watch our presentation video
Thjesht na dërgoni pyetjet tuaja dhe ne do t’ju japim ndihmën që ju nevojitet.
placeholder

Fokusi ynë na mundëson të ofrojmë rekomandime të personalizuara, vepruese që tërheqin.

Fokusi jone eshte produkti i klientit. Bejme me te miren per ta shfaqur mire vizualisht por mbi te gjitha duke perdor kontentin e duhur  dhe poziocionimin ne Google nepermjet Seo dhe Google Adwods.

Puna ime është e përkushtuar për të maksimizuar vlerën e produkteve te biznesit. Ne u shërbejmë klientëve që tregtojnë produkte dhe ofrojne sherbime duke treguar kujdes të lartë për klientet.

Xhentil Kanina

THEMELUES

placeholder