Marketing Plus > Services > Business > Foto & Video Profesionale

Foto & Video Profesionale

Për sa i përket shpenzimeve të biznesit, fotografia profesionale është shpesh një artikull në listë që shihet si i shpenzueshëm. Nëse ju jeni një biznes i ri që po ndërton faqen tuaj të internetit për herë të parë apo një biznes që rindërton prezencën e tij në internet, kostoja e fotografisë profesionale mund t’ju shtyjë të pyesni veten nëse mund të jeni në gjendje të merrni pa të.

photo-1414235077428-338989a2e8c0

Në fund të fundit, ju mendoni se thjesht mund të bëni disa fotografi vetë. Ka gjëra të tjera, më të rëndësishme për të cilat duhet të shpenzoni fondet e organizatës suaj sesa fotografia profesionale, apo jo?

Mendoni Gabim!

E vërteta është se çdo biznes pa marrë parasysh industrinë mund të përfitojë nga fotografimi profesional në faqen e tyre të internetit. Pavarësisht se kush janë klientët tuaj ose çfarë jeni duke shitur, fotografia me cilësi të lartë është një pasuri e rëndësishme që do të kontribuojë në markimin dhe suksesin tuaj të përgjithshëm. Kur bëhet fjalë për shpenzimet e biznesit që ia vlen absolutisht, fotografia profesionale duhet të jetë në krye të listës.

Pse është kaq e rëndësishme fotografia profesionale për biznesin tuaj?

Ka kaq shumë përfitime për të pasur fotografi profesionale të aktivitetit tuaj dhe produkteve që ju ofroni në faqen tuaj të internetit.

Nje pikture vlen sa nje mije fjale!

Me siguri e keni dëgjuar më parë këtë reklamë. Këto ditë fotografitë vlejnë të paktën një mijë fjalë – ndoshta më shumë! Fotografitë ju lejojnë t’u tregoni klientët tuaj se çfarë keni për të ofruar. Në këto ditë, konsumatorët pëlqejnë të shohin gjërat vetë, përpara se të marrin një vendim në lidhje me një blerje. Interneti e ka bërë këtë gjithnjë e më të mundur, që do të thotë se fotot dhe videot e produkteve dhe ofertave tuaja janë më të vlefshme se kurrë më parë.

Safety net & build wealth

  • Option 1
  • Option 2
  • Option 3

You can transform your business to a revenue-producing asset that lets you work as much or as little as you want.

Simple’s strategic marketing methodology has helped local businesses and others across the western U.S. achieve record growth during one of the worst economic periods in U.S. history. How? By auditing the effectiveness of current marketing efforts, developing and executing the right marketing strategy, then measuring and maximizing results to increase sales.

Simple Business Solutions helps businesses differentiate from competitors and make a lasting impression on prospects and customers. Simple dissects the ‘decision journey’ and gains insight into customer perceptions about your business and your competitors. Armed with this insight, Simple builds a powerful, memorable brand to establish your identity in a crowded marketplace.

competitor research & analysis

  • One
  • Two

Safety net & build wealth

A strong business plan requires going beyond intuition and experience, and supporting your idea with fact-based market research. Investors need to have confidence in your understanding of the market, so don’t let yourself down by skimping on research. We have access to fee-based, subscriber-only resources such as:

Don James/Semplice – Article and News research HighVoltageBusiness – Company Research Goovers – Company and Industry Research IRISpace – Industry Research Lexos-Nexos – Company, Industry, Market Research Pronounce – market analysis report “slices”