Sherbimet tona

Marketing Plus > Sherbimet tona
placeholder

Do te ndertojme me profesionalizem faqen e biznesit tuaj!

Agjensia jone jone ka prej 5 vitesh qe operon ne tregun shqiptar me sherbime te marketingut Online. Disa nga Paketat per faqet e internetit/paketa vjetore :

 Paketa BAZE 

 • Domaini
 • Forma e Kontaktit e Integruar
 • Lokacioni & Harta në Google
 • SEO Standarte
 • Çertifikatë Sigurie SSL
 • Responsive design (Mobile/Tableta)
 • Krijimi & ndërtimi i faqes komplet
 • Mirëmbajte 3 muaj pas përfundimit

 

Paketa EKONOMIKE 

 • Domaini
 • Forma e Kontaktit e Integruar
 • Lokacioni & Harta në Google
 • SEO e Avancuar
 • Çertifikatë Sigurie SSL
 • Responsive design (Mobile/Tableta)
 • Krijimi & ndërtimi i faqes komplet
 • Krijimi i Facebook & Instagram
 • Google Analystics
 • SEO & Marketing Online (15 ditë)
 • Mirëmbajte 6 muaj pas përfundimit
 • Sistem disa gjuhesh

 

Paketa PREMIUM 

 • Domaini
 • Forma e Kontaktit, Formularë, etj
 • Lokacioni & Harta në Google
 • SEO Premium
 • Çertifikatë Sigurie SSL
 • Responsive design (Mobile/Tableta)
 • Krijimi & ndërtimi i faqes komplet
 • Google Analystics
 • Krijimi i Facebook , Instagram dhe Google Ads
 • Fushata reklamini dhe marketingu
 • SEO & Marketing Online (1 muaj)
 • Mirëmbajte 1 vit pas përfundimit
 • Sistem disa gjuhesh

 

Shërbime të tjera :

 • Virtual tour ( 200 €)
 • Set fotografik ( 100 €)
 • Video reklam ( 130 €)
 • Logo profesionale ( 50 €)
 • Banner profesional ( 30 €)
 • Cover Facebook ( 10 €)
 • Kartevizita Dizenjo ( 25€ )

 

 

Nëse shërbimet shtesë do t’i shtohen paketave më sipër do të perfitohen me ulje:

 

Paketa BAZEPërfiton 20% ulje për çdo shërbim extra.

Paketa EKONOMIKEPërfiton 30 % ulje për çdo shërbim extra.

Paketa PREMIUMPërfiton 50 % ulje për çdo shërbim extra.

 

Paketa për Social Media/Paketa mujore :

Paketa BAZE 

 

 • 3 postim në ditë ; perfshirë tamplate ( foto ) , dizanj , kontetin mbi temen.
 • Fushata reklamini dhe marketingu – 1 javë (Facebook ose Instagram)
 • 2 Social media ( Facebook, Google ose Instagram)
 • Rritje e ne te followersave

 

Paketa EKONOMIKE 

 

 • Krijimi i brandit ( logo)
 • 5-7 postime / ditë ; perfshirë tamplate ( foto ) , dizanj , kontetin mbi temen.
 • Fushata reklamini dhe marketingu – 2 javë (Facebook dhe Instagram ose Google)
 • 2 Social media ( Facebook, Google ose Instagram)
 • Rritje e ne te followersave

 

 

Paketa PREMIUM 

 

 • Krijimi i brandit ( logo , banner , cover )
 • 8-10 postime / ditë ; perfshirë tamplate( foto ) , dizanj , kontetin mbi temen.
 • Fushata reklamini dhe marketingu – 1 muaj (Facebook ,Instagram dhe Google)
 • 3 Social media ( Facebook, Google , Instagram, Linkedin ose Twitter )
 • Rritje e ne te followersave

 

 

 

Në rast se asnjëra nga paketat tona nuk përmbush objektivat tuaja, jeni të lutur të na kontaktoni në mënyrë që t’ju ofrojmë një paketë specifike për ju, të përshtatur sipas buxhetit dhe nevojave tuaja!