Stafi Jone

Marketing Plus > Stafi Jone
xhentil

Xhentil Kanina

Co founder & Web Development

Xhentil Kanina Se bashku me Enkeleda Kanina filluan punen e tyre si Marketer Online duke krijuar nje amabient te vogel pune. Pas 2 vitesh impenjim arriten qe te rrisnin punen e tyre duke krijuar besimin e klienteve. Tani pas 5 vitesh eksperience gjenden me nje numer te konsiderueshem klientesh dhe me nje staf prej 7 vetash.

enki

Enkeleda Kanina

Co founder & Social Media Manager

Social Media Manager.

78472476_1016728185344047_5816024981716336640_o

Matilda Nikolla

Web Design & Copywriter

Merret me pjesen e shkrimit të tekstit me qëllim të reklamimit ose formave të tjera të marketingut. Gjithashtu ben edhe pozicionimin ne Google nepemjet Seo

erandi

Erandi Suli

Web Develpment

Ndertimin prej fillimit e nje faqeje interneti sipas kerkesave dhe detajeve qe kerkon klienti

23215557_2111534505538721_2649528702170638977_o

Anxhela Mehmetaj

Social Media Marketing

Azhornimi i Social Media Marketing me foto, text dhe video

22137063_520537454951017_9148446362239318632_o

Marko Sefgjini

Agjent Shitje
78605527_2582265498548021_7982450796996329472_o

Albi Muca

Fotograf Profesionist

Foto dhe video profesionale